Jag vill sälja

Att sälja genom BIQA

 

 

BIQA har varit leverantörer till auktionshus i både U.K. och Sverige, vi känner till auktionsformens fördelar och nackdelar.

Därför har vi utvecklat vår egen affärsmodell för Dig som enkelt, säkert och lönsamt vill avyttra konst eller antikviteter.

 

Vad är då vårt erbjudande?

 

 

  • Vår erfarenhet är att en marknad ofta är relativt ”mättad” med ett eget inhemskt utbud. Genom att föra ett objekt till en ny marknad tillför vi ordet ”unik” till beskrivningen och därför uppnås ofta ett betydligt bättre slutpris.
  • Detta möter ett flertal hinder, det största är så klart logistik. Genom erfarenhet och utvecklade logistikkontakter slår vi en bro över Nordsjön.
  • Många gånger är också betalningssäkerhet en utmaning. Säljaren vill inte skicka ett objekt långt bort utan att vara

betald och Köparen vill inte betala pengar utan objekt. Med vårt betalningssystem är båda parter helt försäkrade att affären löper riskfrit.

  • Trovärdighet är ytterligare en utmaning. Ingen känner Dig på en ny marknad och tilliten till en beskrivning kan vara svag. Genom våra experter och erfarenhet skapar vi den trovärdigheten åt dig.
  • Inte sällan har vi skeppat varor till auktionshus som efter en längre tid kan vara osåld. Vi tvingas då hämta varan eller sälja den till reducerat pris. Nu erbjuder vi på BIQA, genom vårt system, en möjlighet att sälja varan från Ditt hem och

undviker på så vis detta problem. Säljaren har ett stort ansvar, men vår kvalitetsäkring vid listning samt leverans undviker du att misstag sker och Köpare blir besvikna.

 

 

Liten eller stor, alla är välkomna till BIQA. Kontakta oss för att veta mer om våra villkor samt intressanta erbjudanden.

BIQA

British International Quality Auctions

Your perfect partner for unique and different antiques